MoArt - Foto Op Zun Rotterdams

Helemaal vergeten! Vorige week, tijdens zo’n hele hete middag, stond ik verlekkerd in de etalage van die boekhandel aan de Peppelweg te kijken, toen de volgende riedel mijn oren binnenstroomde: ‘Meid! Ik was gisteren alleen maar aan het ratelen en eten. Ik was dus de hele dag alleen maar aan het ratelen en eten. Snoepjes, koekjes, twee slagroombroodjes, chocolade, een patatje, twee broodjes frikandel, noem maar op ga maar door! En niks drinken hee! En toen ben ik me toch een partij misselijk geworden! Dus vandaag drink ik me een ongeluk! Kruidenthee, verse jus, smoothies, kokoswater…’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.