MoArt - Foto Op Zun Rotterdams

In een drukke metro ga ik naast een jongeman zitten met stoere, bruine puntschoenen, een eveneens bruine, strakke jeans, een hagelwit hemd en een hip kapsel.

Hij praat opgewonden in zijn smartphone over zaken als ‘360 graden communicatie’, ‘slim bruggen bouwen’ en ‘muren tot in hun wortels afbreken’. Dan zegt hij: ‘Ik ga hangen. Ik moet er zo uit. Tot later.’

Bij zijn halte aangekomen staat de communicatiekanjer op en probeert zich langs mij te wurmen. Ik kijk hem aan en zeg: ‘U wilt uitstappen?’ Terwijl zijn grote, angstige ogen mij inventariseren, verslikt hij zich bijna in zijn adamsappel en knikt zenuwachtig ‘Ja’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.