MoArt - Foto Op Zun Rotterdams

Ik ben (uiteraard) op weg naar mijn AH XL. Ter hoogte van het immense grasveld aan de Argonautenweg straalt mij een – in alle opzichten – opgefokt gastje in een grijsglinsterende Adidas suit tegemoet.

Terwijl hij zijn smartphone bijna door zijn linkeroor drukt, en met zijn rechterwijsvinger stevig in de lucht prikt, hoor ik: Ik zeg het je nog EEN keer! Ik kan je NU, direct, zo’n ding bezorgen. NU, direct. Begrepen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.