MoArt - Foto Op Zun Rotterdams

Vrijdagochtend, een uurtje of elf. Twee hippe mannen en vrouwen, allen midden twintig, zijn op weg naar taartjes-walhalla Lof der Zoetheid op de hoek van het Noordplein. Ze houden flink de pas erin en voeren een geanimeerd gesprek…

Terwijl de anderen nog verder lopen, stopt een van de jongemannen plots, steekt zijn rechterwijsvinger in de lucht en declameert: NEE! Ik vind NIET dat ik overdrijf met mijn koffie… Koffie MOET gewoon kwaliteit hebben… Pas als ik een bepaald soort BAARD laat groeien… Mijn EIGEN koffiebonen ga importeren EN ze zelf thuis ga branden, pas DAN mogen jullie ingrijpen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.