MoArt - Foto Op Zun Rotterdams

Dinsdagochtend, tramlijn 4 richting Station Noord. Een kleine, stevige tramtoezichthoudster van rond de veertig staat te oreren tegen een zittende dame van in de zestig…

Omdat het oreren op redelijk gedempte toon plaatsvindt, en de tram nogal luidruchtig is, hoor ik niet echt veel. Uit de flarden die ik opvang word me duidelijk dat de tramtoezichthoudster het over, laten we maar zeggen ‘De Toestanden in De Wereld’ heeft.

Ik vind het jammer dat ik haar visie op deze toestanden niet echt meekrijg. Wel zegt ze, tot twee maal toe, met rechte rug, krachtige stem en opgeheven rechter wijsvinger: Jaha, en mijn vader heeft dat ALLEMAAL voorspeld!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.