SUPERKLEURCOACH BRECHTJE ZONNEKLAAR

'BedrijfsToppers' is een kort project uit 2009 - met eigen tekenwerk! ..... (6) SUPERKLEURCOACH BRECHTJE ZONNEKLAAR: Kijk: GrijsVoelers worden GrijsDenkers worden GrijsDoeners, en voor je het weet lijdt je company aan kleurLOZE creativiteit! Oftewel: aan AsGrauwe Verstarring!!! Om dat te voorKOMEN laat ik employees altijd de ‘Voel JIJ je WELeens Grijs?’- test doen. Op basis van de outcome hiervan bepaal ik ieders GrijsFactor en GrijsGevoeligheid, en middels continuous monitoring track ik dan of de 1ste te hoog en/of de 2de te kritisch wordt. Zo ja, dan grijp ik DIrect in. Oftewel: dan SMOOR ik de Funeste Grijze Gevoelens met een shotje SuperKleurKracht!

Kijk: GrijsVoelers worden GrijsDenkers worden GrijsDoeners, en voor je het weet lijdt je company aan kleurLOZE creativiteit! Oftewel: aan AsGrauwe Verstarring!!!
Om dat te voorKOMEN laat ik employees altijd de ‘Voel JIJ je WELeens Grijs?’- test doen. Op basis van de outcome hiervan bepaal ik ieders GrijsFactor en GrijsGevoeligheid, en middels continuous monitoring track ik dan of de 1ste te hoog en/of de 2de te kritisch wordt.
Zo ja, dan grijp ik DIrect in. Oftewel: dan SMOOR ik de Funeste Grijze Gevoelens met een shotje SuperKleurKracht!

NB: ‘BedrijfsToppers’ is een kort project uit 2009 – met tekenwerk van Age Morris!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.